Φτιάχνουμε τη ζύμη της τάρτας ανακατεύοντας σε σκεύος τα υλικά αλεύρι, βούτυρο, κρόκους, νερό και αλάτι. Σκεπάζουμε καλά τη ζύμη με μία μεμβράνη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Στρώνουμε τη ζύμη σε μία ταρτιέρα τοποθετούμε στη βάση της μία λαδόκολλά και ρίχνουμε τα ρεβίθια για να δημιουργήσουν βάρος κατά το ψήσιμο και να μη φουσκώσει η Τάρτα.
Ψήνουμε για 12 λεπτά στους 170 Co . Βγάζουμε τη τάρτα και την αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να ολοκληρώσουμε τα επόμενα βήματα. Κρατάμε τα ρεβίθια τα σε σκεύος για να ξαναχρησιμοποιηθούν για Παρασκευή άλλης τάρτας.
Σε μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες, προσθέτουμε ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά, μετά από 10 λεπτά προσθέτουμε τη ζάχαρη, μαγειρεύουμε και μετά από αλλά 10 λεπτά το ξύδι βαλσαμικό. Μόλις εξατμιστεί αποσύρουμε. Προσέχουμε να μην έχουμε υγρά και να έχει σιγομαγειρευτεί το κρεμμύδι.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο να κάψει καλά, αμέσως προσθέτουμε τα μανιτάρια και μετά από 1 λεπτό τα πράσα, μαγειρεύουμε τα λαχανικά για 3 λεπτά και προσθέτουμε το γύρο από τη κατάψυξη για άλλα 3 λεπτά. Ρίχνω αλάτι και πιπέρι.
Σε μία μπασίνα χτυπάμε τη κρέμα με τα αβγά και ενσωματώνουμε το καπνιστό τυρί
Τέλος προσθέτουμε όλα τα υλικά μέσα στη τάρτα, πρώτα τα κρεμμύδια, μετά τη γέμιση με το γύρο και τέλος τη λιεζόν με καπνιστό τυρί.
Ψήνουμε στους 180 Co για 20 λεπτά. Η Τάρτα είναι πανέτοιμη.
Tips: Λιεζόν είναι το μίγμα αυγού και κρέμας που χρησιμοποιούμε για το δέσιμο παρασκευασμάτων.