γιατί Creta Farms

γιατί Creta Farms

Ποια η διαφορά μας από τους άλλους παραγωγούς; Πως μεγαλώνουμε τα ζώα μας;

Τι διαφορετικό έχει η εκτροφή μας και πώς αυτό αποτυπώνεται στο τελικό προιον;

Πώς το ελαιόλαδο μας έκανε να διαφοροποιηθούμε παγκοσμίως;

Πώς η κρητική γη έχει επηρεάσει τις 24 πατέντες μας;

Πώς μια εταιρία από την Κρητη έχει καταφέρει να είναι ανάμεσα στους top investors έρευνας και καινοτομίας;

Μάθετε ποιοι είμαστε!

 

Breeding

Η Creta Farms είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος στην Ελλάδα. Mετά από 4 χρόνια μελέτης και επιστημονικής έρευνας με ακαδημαϊκούς φορείς, στην Creta Farms δημιουργήσαμε ένα χοιρινό μοναδικό τόσο σε θρεπτική αξία, όσο και σε γεύση! Με βάση τα συμπεράσματα των ερευνών μας διαλέξαμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, και συνθέσαμε μια μοναδική εκτροφή για τους χοίρους μας που περιλαμβάνει: έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που κάνει το κρέας πιο μαλακό ζουμερό και εξαφανίζει τη μυρωδιά του χοίρου , χαρούπι, εσπεριδοειδή και κρητικά βότανα πλούσια σε αντιοξειδωτικά και με αντιμικροβιακή δράση που προστατεύουν την υγειά του ζώου και ααντικαθιστούν τα αντιβιοτικά ενώ παράλληλα προσφέρουν μοναδική γεύση και άρωμα. Οι χοιροι μας μεγαλώνουν στην Ελλάδα, ζουν στις δικές μας σύγχρονες εγκαταστάσεις, κάτω από άριστες συνθήκες θερμοκρασίας και σε περιβάλλον απόλυτης ηρεμίας έτσι ώστε να μη στρεσάροντε και αυτό να αποτυπώνεται και στο κρέας & τη γεύση τους. 

Δες περισσότερα

 

Καινοτομία

Η καινοτομία αποτελεί για την Creta Farms βασικό στοιχείο του DNA της. Από τη γέννησή της μέχρι και σήμερα, είναι το υλικό που διαμορφώνει την πορεία της, που μεγαλώνει την πίστη της στην εξέλιξη και την κάνει να αφιερώνεται με σεβασμό στον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Κάθε χρόνο, πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ επενδύονται στην καινοτομία, που μέχρι σήμερα έχει επισφραγιστεί με 20 παγκόσμιες πατέντες.

Δες περισσότερα

 

Το μυστικό μας

Το ελαιόλαδο είναι το πιο ακριβό, το πιο φυσικό, το πιο νόστιμο και το πιο υγιεινό από όλα τα έλαια. Εκτός από κύριο συστατικό της Μεσογειακής και, ειδικότερα, της Κρητικής διατροφής, είναι σπουδαίος σύμμαχος στην υγεία και την ευεξία και αποτελεί την βάση των προϊόντων «Εν Ελλάδι» της Creta Farms. Η πρωτοποριακή αυτή σειρά προϊόντων έχει βασιστεί στη μοναδική ιδέα της χρήσης του πιο ακριβού από όλα τα έλαια, του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου, που ενσωματώνεται στη φυσική του μορφή σε εκλεκτά κομμάτια κρέατος.

Δες περισσότερα

 

Παραγωγή

Πραγματοποιώντας κάθε χρόνο υψηλού κόστους επενδύσεις, βαδίζουμε σε δύο βασικούς άξονες ανάπτυξης: α. διασφαλίζουμε την προσφορά προϊόντων σταθερά υψηλής ποιότητας στο καταναλωτικό κοινό, β. προστατεύουμε το περιβάλλον ακολουθώντας αυστηρά «πράσινη» πολιτική μέσω ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης αποβλήτων.

Δες περισσότερα