οι αξίες μας

οι αξίες μας

Η εταιρεία μας ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια γνωρίζοντας ότι το σημαντικότερο κεφάλαιο στο οποίο θα πρέπει να επενδύσει είναι το ανθρώπινο.

Όλο αυτόν τον καιρό έχουμε σταθεί τυχεροί που προσελκύουμε ταλέντα σε κάθε τομέα της επιχείρησης, που μένουν μαζί μας για να χτίσουν καριέρες και σχέσεις που ανταμείβουν.

Η αξιοπρέπεια, η κατανόηση, η αξιοκρατία και η αλληλεγγύη είναι οι αξίες που κρατούν την Creta Farms ψηλά και κάνουν την πορεία μας μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Η προσωπικότητα, οι δεξιότητες, το ανοιχτό μυαλό και η ανοιχτή καρδιά είναι τα στοιχεία εκείνα που φέρει ατομικά ο κάθε άνθρωπός μας και αυτά ακριβώς που συνθέτουν ολόκληρη την εικόνα και τον χαρακτήρα της Creta Farms.

Εδώ, είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι σε μια γροθιά, που με άξονα την αγάπη μας για το καλό φαγητό, τον τόπο μας, την προέλευση των προϊόντων μας, φτιαγμένων με τη σοφία και τα συστατικά της κρητικής γης, πολεμάμε τις κακές συνήθειες και τις εύκολες λύσεις στο φαγητό. Εδώ, η ποιότητα ξεκινάει από μέσα μας, από το σπίτι μας, περνάει στα ζώα μας, φτάνει στο τραπέζι μας και στις σχέσεις μας.

Δεσμευόμαστε να προχωράμε μαζί, ένα βήμα τη φορά, προς το όραμά μας.

Μια ομάδα δυνατή, με ρίζες γερές στον πυρήνα της, που αντέχουν, σφηνώνουν στο έδαφος και μεγαλώνουν μαζί της.