το μυστικό μας

το μυστικό μας

Το κύριο συστατικό της διάσημης συνταγής του Εν Ελλάδι, ο πιο ιερός καρπός της κρητικής γης, το ελαιόλαδο, ξεπερνά τα 4.000 χρόνια ιστορίας και φτάνει πίσω έως τη Μινωική εποχή. Και πώς το ‘υγρό χρυσάφι’ να μη μετρά χιλιετίες, αφού βρίσκει το ιδανικό κλίμα και το έδαφος να αναπτυχθεί. Αυτή ακριβώς η σύνδεση της Κρήτης με το ελαιόλαδο, έκανε την Κρητική διατροφή διάσημη.

Το ελαιόλαδο, λοιπόν, εκτός από κύριο συστατικό της Μεσογειακής και, ειδικότερα, της Κρητικής διατροφής, είναι σπουδαίος σύμμαχος στην υγεία και την ευεξία και αποτελεί την βάση των προϊόντων «Εν Ελλάδι» της Creta Farms. Η πρωτοποριακή αυτή σειρά προϊόντων έχει βασιστεί στη μοναδική ιδέα της χρήσης του πιο ακριβού από όλα τα έλαια, του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου, που ενσωματώνεται στη φυσική του μορφή σε εκλεκτά κομμάτια κρέατος.

Ο τρόπος προετοιμασίας των προϊόντων, πατέντα κατοχυρωμένη σε παγκόσμια κλίμακα, στηρίζεται σε μία βασική αρχή:

Επιλέγουμε εκλεκτή βασική πρώτη ύλη (κρέας από το οποίο έχει γίνει χειρωνακτική αφαίρεση μέρους του ζωικού λίπους) και ενσωματώνουμε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο στη φυσική του μορφή.

Η καινοτομική ιδέα «Εν Ελλάδι» εφαρμόστηκε αρχικά στα αλλαντικά και κατόπιν στο κρέας. Σε αυτή την κατηγορία, το ελαιόλαδο είναι βασικό συστατικό της εκτροφής των ζώων μας και αυτό προσφέρει ευεργετικές ιδιότητες στον τελικό καταναλωτή. Ακολούθησε η μοναδική ιδέα του «Εν Ελλάδι γύρου», προσφέροντας σε δημοφιλείς κατηγορίες τροφίμων μοναδικό συνδυασμό υψηλών διατροφικών χαρακτηριστικών και πλούσιας γεύσης, λόγω της παρουσίας του ελαιολάδου.

Το «Εν Ελλάδι» αποτελεί για την Creta Farms το όχημα για την εδραίωσή της ως ηγέτιδας δύναμης στη βιομηχανία τροφίμων της ελληνικής αγοράς και την ενίσχυση της παρουσίας της ως πρέσβειρας της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της Μεσογειακής διατροφής παγκοσμίως.