εξαγωγές - διεθνής ανάπτυξη

εξαγωγές – διεθνής ανάπτυξη

Το «Εν Ελλάδι» στις παγκόσμιες αγορές

Η κατοχυρωμένη σε ολόκληρο τον κόσμο πατέντα «Εν Ελλάδι» και η βαθιά γνώση των γαστριμαργικών συνηθειών των συνεργαζόμενων χωρών, κάνει την προσφορά της μοναδικής γευστικής εμπειρίας της Creta Farms να εξαπλώνεται σε παγκόσμια κλίμακα.

Η πατέντα της παραγωγικής διαδικασίας του «Εν Ελλάδι» υιοθετείται από τις συνεργαζόμενες χώρες, αντικαθιστώντας, όπου αυτό είναι δυνατό, το ζωικό λίπος με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

Με αυτόν τον τρόπο, η γεύση των εκάστοτε τοπικών, παραδοσιακών αλλαντικών ενισχύεται, ενώ παράλληλα προωθείται το όραμά μας για καλύτερη διατροφή και έναν καλύτερο τρόπο ζωής σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στις χώρες δραστηριοποίησης, η συνεργασία μας βασίζεται σε τρία μοντέλα (Share Holders’ Agreements, Licensing, Exports) με τοπικούς ισχυρούς εταίρους, που προσαρμόζουν την παραγωγική διαδικασία «Εν Ελλάδι» στις παραδοσιακές κατηγορίες προϊόντων, ανάλογα με τις γευστικές τους ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της χώρας.

Την παραγωγική διαδικασία στηρίζουν και προωθούν και οι ανάλογες τακτικές Marketing, οι οποίες οργανώνονται στρατηγικά ώστε να ενσωματώνονται ομαλά στο ιδιαίτερο περιβάλλον της κάθε χώρας και περιοχής, με ταυτόχρονη επίτευξη στόχων μέγιστης αναγνωρισιμότητας και δοκιμής που απαιτεί ένα τόσο καινοτόμο τρόφιμο.

Χώρες Δραστηριοποίησης

Με οδηγό το σλόγκαν “Think globally, act locally” (Σκέψου παγκόσμια, Δράσε τοπικά), ο στρατηγικός σχεδιασμός διεθνούς ανάπτυξης της Creta Farms δραστηριοποιείται στις αγορές της Γερμανίας, της Αμερικής, της Αγγλίας, της Κύπρου και της Αυστραλίας.

Κύπρος

Η Κύπρος ήταν η πρώτη χώρα που υποδέχτηκε το αρχικό εγχείρημα της Creta Farms στο άνοιγμά της στη διεθνή αγορά. Πριν ακόμα αναπτυχθεί το καινοτόμο μοντέλο διείσδυσης, η Creta Farms κατάφερε να εισαχθεί και να εδραιωθεί στη μικρή Κυπριακή αγορά, με την οποία όμως μοιραζόμαστε μια κοινή γευστική κουλτούρα. Η εταιρεία έκανε αισθητή την παρουσία της με ολοκληρωμένο κωδικολόγιο και των τριών Brands: Εν Ελλάδι, Φιλικό, 0-3%.