Σάββατο βράδυ με μπουφέ - Creta Farms

Σάββατο βράδυ με μπουφέ

Τα σαββατόβραδα δεν είναι μόνο για έξοδο στο κέντρο της πόλης. Η κίνηση στους δρόμους, το ασφυκτικό στρίμωγμα στα μαγαζιά, η αναμονή για ελεύθερο τραπέζι, είναι παράγοντες που μπορεί να καταστρέψουν την όμορφη διάθεση που έχετε. Αλλάξτε τις συνήθειές σας. Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό! Διοργανώστε μια βραδιά με μπουφέ στο σπίτι.

Ανάλογα με το πόσο περιπετειώδεις νιώθετε και το αν διαθέτετε μια όμορφη ταράτσα, μπορείτε να μεταφέρετε το μπουφέ σας εκεί. Καλέστε και τους γείτονες. Αν έχει πανσέληνο, θα μετατραπεί γρήγορα στο καλύτερο roof garden! Σε οποιοδήποτε σημείο και να γίνει, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα. Πώς θα τα καταφέρετε; Χαμηλώστε τα φώτα. Κανείς δεν θέλει να βρίσκεται το βράδυ σε μέρος πιο φωτεινό και από πρωινή ώρα. Ανάψτε στρατηγικά φώτα δαπέδου στο σαλόνι σας, είτε κεριά και φαναράκια για να στολίσετε λειτουργικά την ταράτσα σας. Απομακρύνετε τις πολλές καρέκλες. Αφήστε τις μόνο για το τραπέζι του φαγητού και, ίσως, σε πολύ επιλεγμένα σημεία. Σε αντίθετη περίπτωση, οι επισκέπτες σας θα καταλήξουν να κάθονται σαν να βρίσκονται σε κάποια συνάντηση γραφείου, ρίχνοντας κατακόρυφα το κέφι της παρέας.

Ετοιμάστε μικρές γευστικές εμπειρίες.

Τα καναπεδάκια, όσο κλισέ και αν ακούγονται, είναι εξαιρετική λύση για να συνοδεύσετε όμορφα το ποτό σας, χωρίς να βαρύνετε. Δυστυχώς, οι σπιτικές γεύσεις απαιτούν κάποιες ώρες στην κουζίνα, αλλά πιστέψτε μας, θα ενθουσιάσουν! Εναλλακτικά, μπορείτε να αφήσετε όμορφες πιατέλες με επιλεγμένα finger foods της Creta Farms, στο επίσημα στρωμένο τραπέζι σας. Καθώς δεν πεινάνε όλοι την ίδια ώρα και πάντα κάποιος θέλει να επιστρέψει για περισσότερο φαγητό, προσφέρουν μεγάλη ευκολία και αυτονομία.

Σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα μενού με φαγητά συγκεκριμένης κουζίνας (πχ. ιταλική). Με αυτό τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε επιπλέον χρόνο σκεπτόμενοι συνταγές που να ταιριάζουν γευστικά μεταξύ τους. Το slow-cooking μπορεί να σας γλιτώσει άπειρο χρόνο προετοιμασίας, αφού δεν χρειάζεται να είστε συνέχεια πάνω από το φαγητό που μαγειρεύετε. Υπολογίστε βέβαια, πως οι σαλάτες είναι παραπάνω από απαραίτητες για την περίσταση και το γλυκό τουλάχιστον υποχρεωτικό! Βοηθήστε τον κόσμο για την ώρα του φαγητού. Μην αφήσετε όλα τα πιάτα σε ένα μόνο τραπέζι. Διαμοιράστε τα σε περισσότερα μέρη, για να εξυπηρετούνται όλοι οι καλεσμένοι πιο εύκολα. Και κρατήστε τα ποτά σε κάποιο άλλο τραπέζι, έτσι ώστε όλοι να μπορούν εύκολα να βρουν αυτό που επιθυμούν.

how to

Κερδίστε χρόνο στην κουζίνα!

1
Μαρινάρετε το κρέας και ραντίστε με ελαιόλαδο
2
Σιγοψήστε στους 150 για 3 ώρες
3
Απολαύστε ζουμερό, μαλακό και super γευστικό κρέας!

Δυναμώστε λίγο την ένταση! Χορέψτε ελεύθερα και ξεδιψάστε με σπιτικά κοκτέιλ που έχετε βάλει μέσα σε μεγάλο γυάλινο μπολ. Για το τέλος ή τη κορύφωση της βραδιάς κρατήστε μια απρόσμενη έκπληξη. Αγοράστε βεγγαλικά και φωτίστε λίγο παραπάνω τον ουρανό. Όλοι θα χαμογελάσουν. Αν δεν σας έχουν κάνει παρατήρηση μέχρι εκείνη την ώρα, μπράβο σας! Μόλις δημιουργήσατε την σταθερή συνήθεια για το βράδυ του Σαββάτου.