Οι πέννες ολικής άλεσης αποκτούν μοναδική γεύση με Gourmet Εν Ελλάδι βραστή γαλοπούλα, γιαούρτι χαμηλών λιπαρών, παπάγια και κόκκινη πιπεριά. Μια υγιεινή και γρήγορη πρόταση για ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.
Πέννες
Βράζουμε τις πέννες για 10 λεπτά, δεν τις κρυώνουμε, τις απλώνουμε σε ένα ταψί με ελάχιστο ελαιόλαδο να κρυώσουν μόνες τους.
Ντρέσινγκ
Σε ένα μίξερ προσθέτουμε το γιαούρτι, το ξύδι, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το κάρυ και τη μαρμελάδα. Χτυπάμε πολύ καλά.
Σύνθεση Σαλάτας
Έχουμε κόψει σε τρίγωνα τη γαλοπούλα, τη παπάγια, το σέλερυ και την κόκκινη πιπεριά. Προσθέτουμε όλα τα παραπάνω υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε απαλά. Η σαλάτα μας είναι έτοιμη. Σερβίρουμε με σπασμένα ψητά αμύγδαλα και δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο μας.
Τip: Σε περίπτωση που δυσκολευτούμε να βρούμε παπάγια, μπορούμε να προσθέσουμε οποιοδήποτε φρούτο ανάλογα την εποχή.