Οι κρέπες «αλλιώς». Λαχταριστές κρέπες παντζαριού με Gourmet Εν Ελλάδι ψητό κοτόπουλο, σαλάτα αβοκάντο, ντοματίνια και τυρί cottage. Μια νόστιμη και όμορφη πρόταση για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
ΜΙΓΜΑ ΚΡΕΠΑΣ
ΣΑΛΑΤΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΜΙΣΗ
Μίγμα Κρέπας
Για να παρασκευάσουμε 300 ml χυμό παντζάρι θα πρέπει σε αποχυμωτή να περάσουμε 500 γρ παντζάρι ωμό. Σε δεύτερο χρόνο σε ένα μικρό μίξερ προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για το μίγμα κρέπας.
Σαλάτα Αβοκάντο
Σε ένα μπολ ρίχνουμε χοντροκομμένα τα αβοκάντο και το κόλιανδρο, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τα μπαχαρικά, το χυμό από ένα λάιμ και λίγο από το ξύσμα του.
Τελικό σερβίρισμα
Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε ελάχιστη λιπαρά ουσία και ετοιμάζουμε τις κρέπες. Μόλις έρθουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος τις γεμίζουμε με τη σαλάτα αβοκάντο, το cottage cheese και τις φέτες από το Gourmet Εν Ελλάδι ψητό κοτόπουλο.
Tip: Μπορούμε να κάνουμε πράσινες κρέπες χρησιμοποιώντας σπανάκι, με τον ίδιο τρόπο.