Μίνι ομελετίτσες φούρνου με παριζάκι και σαλάμι αέρως Εν Ελλάδι, πατάτες τηγανιτές, μανιτάρια και πιπεριές. Ένα εύκολο και γρήγορο πρωινό ή snack που θα σας λύσει τα χέρια.
Κόβουμε όλα τα υλικά σε μικρά ζαράκια, το παριζάκι, το σαλάμι, την πιπεριά, τα μανιτάρια, τις πατάτες τηγανητές και το κρεμμυδάκι. Τα μοιράζουμε όλα στις φόρμες σιλικόνης.
Φτιάχνουμε μίγμα ομελέτας με το γάλα και το χτυπάμε πολύ καλά να πάρει κάποιο όγκο. Αλατοπιπερώνουμε και το μοιράζουμε στα φορμάκια. Ψήνουμε την ομελέτα στους 170ºc για 15 λεπτά.
Σερβίρουμε.
Για να φτιάξουμε mini ομελετίτσες φούρνου θα πρέπει να αγοράσουμε μία αντικολλητική φόρμα σιλικόνης που φτιάχνονται muffins.
Τip: Μπορούμε να κάνουμε ομελέτα μόνο με ασπράδι στην ίδια συνταγή βάζοντας 300 γρ. ασπράδι.