Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι με το βούτυρο και το τρίβουμε με τα δάχτυλά μας μέχρι να έχουμε ένα ψιχουλιαστό μείγμα.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη ζύμη και ζυμώνουμε.
Αφήνουμε τη ζύμη, σκεπασμένη, στο ψυγείο για 20’.
Κατόπιν χωρίζουμε τη ζύμη σε 20 ισόποσα κομμάτια.
Τοποθετούμε κάθε ζυμαράκι σε ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια και ανοίγουμε στρογγυλά πιτάκια.
Παίρνουμε κάθε φέτα γαλοπούλα και τη γεμίζουμε με τυρί κρέμα, ρολάρουμε και την κόβουμε στη μέση, ακουμπάμε ένα στο κάθε πιτάκι και κλείνουμε σε μακρόστενα ρολάκια.
Τοποθετούμε τα πιτάκια σε ταψί, αλείψουμε με ασπράδι και πασπαλίζουμε με το μείγμα σουσάμι-κύμινο.
Ψήνουμε τα πιτάκια σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 30-35’.
Ετοιμάζουμε τις συνοδευτικές σάλτσες ανακατεύοντας τα υλικά τους και σερβίρουμε με τα ζεστά πιτάκια.
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.cretafarms.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ
εδώ.
Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ
εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies: