Ραγού
Κόβουμε τη χοιρινή σπάλα σε μικρούς κύβους 1 εκατοστό περίπου. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και ξεκινάμε σοτάροντας το κρέας πολύ καλά. Προσθέτουμε μόλις ροδίσει το κρέας, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σέλερυ, το καρότο, το μπέικον, το θυμάρι και τα αχνίζουμε όλα μαζί για άλλα 5 λεπτά τουλάχιστον. Σβήνουμε με κρασί και αμέσως μετά προσθέτουμε την φρέσκια ντομάτα κομμένη σε λεπτά ζάρια και το ζωμό λαχανικών. Κλείνουμε το σκεύος με καπάκι και σιγομαγειρεύουμε για 45 λεπτά ακόμη. Το κρέας είναι έτοιμο. Μπορούμε αν θέλουμε να γλασάρουμε τη σάλτσα. Γεμίζουμε τα κανελόνια με το κρέας.
Κρέμα Ανθότυρο
Σε μίξερ χτυπάμε το ανθότυρο με το γάλα για 1 λεπτό. Καρυκεύουμε και προσθέτουμε 20 γρ. από την παρμεζάνα.
Σύνθεση Φαγητού
Σε ένα ταψί στρώνουμε σάλτσα από το μαγείρεμα, ύστερα τοποθετούμε τα κανελόνια γεμισμένα με το χοιρινό ραγού ένα ένα με τη σειρά.Τέλος περιχύνουμε την κρέμα ανθότυρο να πάει σε όλο το μέρος του ταψιού και πασπαλίζουμε τη υπόλοιπη παρμεζάνα.
Ψήνουμε στους 170ºc για 35 λεπτά.
Tip: Για καλύτερο σερβίρισμα το φαγητό πρέπει να κάτσει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για τουλάχιστον 30 λεπτα.