Τα οφέλη του χοιρινού κρέατος - Creta Farms

Τα οφέλη του χοιρινού κρέατος

Σουβλάκι, γύρος, πανσέτα, μπέικον, αλλαντικά, μπριζόλες, μπιφτέκια, πίτα γύρος με απ’ όλα και η λίστα μπορεί να συνεχίζεται επ’ αόριστον…

Το χοιρινό μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε πάρα πολλά φαγητά της κουζίνας, να αποτελέσει τη βάση για ένα γρήγορο σνακ, να γίνει κιμάς για το περίφημο παστίτσιο ή τα μακαρόνια με κιμά και βουνά τυριού που τόσο πολύ συνδέονται με τις Κυριακές.

Το ένα μέρος της ελληνικής κουζίνας είναι η νοστιμιά, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι στιγμές γύρω από τα τραπέζια, η φροντίδα του γεύματος από τον μάγειρα, όλα τα μικρά και μεγάλα που επικυρώνουν τη γεύση. Εκτός από το προφανές, δηλαδή τη νοστιμιά του χοιρινού και την απίστευτα μεγάλη λίστα με φαγητά της ελληνικής και ξένης κουζίνας, των οποίων βασικό συστατικό είναι το χοιρινό κρέας, υπάρχει και μια σωρεία καλών στοιχείων που εμπεριέχει το χοιρινό και που κάνουν καλό στον οργανισμό μας, βοηθώντας μας να διατηρούμε ολοκληρωμένη και ισορροπημένη τη διατροφή μας.

Το χοιρινό, λοιπόν, περιέχει αμινοξέα που είναι απολύτως απαραίτητα για τη σύνθεση πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, οι οποίες απορροφώνται από τον οργανισμό μας σε πολύ μεγάλο βαθμό και είναι υπεύθυνες για την υγεία των κυττάρων, του μυϊκού μας συστήματος, των ορμονών. Για να μπορούν οι αθλητές να αντεπεξέλθουν στο έντονο και απαιτητικό πρόγραμμα της εβδομαδιαίας άσκησης και να διατηρούν τους μύες τους σε εγρήγορση, καθώς και την γλυπτική του σώματός τους σε υψηλά επίπεδα, οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες!

Εκτός από τις πρωτεΐνες, το χοιρινό περιέχει και βιταμίνες, όπως Α, Β12, Β6, D, E. Από μέταλλα, είναι πλούσιο σε ψευδάργυρο, φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, ενώ περιέχει και σίδηρο. Η ενέργεια, το χτίσιμο των μυών, η προστασία του δέρματος, του νευρικού συστήματος, των οστών στο σώμα, των δοντιών, η προστασία από την αναιμία, η ενίσχυση του ανοσοποιητικού, ακόμα και η ενίσχυση της γονιμότητας – όλα αυτά τα βοηθά η πρόσληψη χοιρινού με τα μέταλλα, τον σίδηρο και τις βιταμίνες που περιέχει. Ισορροπημένος οργανισμός, δυνατός, ακούραστος, υγιής μέσα και έξω: αυτό είναι και το όραμά μας, να κάνουμε τον κόσμο να ζει και να τρέφεται καλύτερα!

Το χοιρινό Εν Ελλάδι Creta Farms,

τα οφέλη αυτά τα πολλαπλασιάζει!

Γνωρίζουμε όλα τα καλά για το χοιρινό κρέας και ανεβάζουμε την ποιότητα ακόμα πιο πάνω, με την καινοτομία Εν Ελλάδι στο κρέας. Τι σημαίνει αυτό;

Το εκλεκτό κρέας μεγαλώνει με κρητικά βότανα, όπως δίκταμο, αλαδανιά, θυμάρι, με Κρητικά superfoods (χαρούπι, εσπεριδοειδή) και, κυρίως, με ελαιόλαδο. Εισάγοντας στην εκτροφή του χοίρου ελαιόλαδο, έχουμε ως αποτέλεσμα ένα χοιρινό κρέας με εξαιρετικά θρεπτικές ιδιότητες, με όλα τα θετικά του ελαιόλαδου, που είναι πλούσιο σε υγιή και απαραίτητα λιπαρά που προστατεύουν την καρδιά και τη συνολική υγεία του οργανισμού. Ένα μαλακό, τρυφερό κρέας, που δεν βαραίνει, δεν μυρίζει και η ποιότητά του έχει περάσει 47 στάδια ελέγχου σε καθετοποιημένη παραγωγή.

Επιλέγοντας το χοιρινό της Creta Farms, γνωρίζουμε ότι η επιλογή θα είναι ένα κορυφαίας ποιότητας προϊόν, που ήδη περιέχει περισσότερα ακόρεστα λιπαρά οξέα, μικρότερα ποσοστά χοληστερόλης, ενώ δίνει υγιές αίσθημα κορεσμού και τροφοδοτεί με ενέργεια. Νόστιμο και θρεπτικό, ακριβώς όπως μας αξίζει.

Μήπως να οργανώσουμε ένα barbecue;

απλά πράγματα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΝΟΣΤΙΜΙΑ

Η ζωή θέλει τη νοστιμιά της! Πάρε μέρος στην εξάπλωση του μηνύματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ