Κρέπες παντζαριού με Gourmet Εν Ελλάδι ψητό κοτόπουλο, σαλάτα αβοκάντο και τυρί Cottage - Creta Farms
eatlife / συνταγές /

Κρέπες παντζαριού με Gourmet Εν Ελλάδι ψητό κοτόπουλο, σαλάτα αβοκάντο και τυρί Cottage

Οι κρέπες «αλλιώς». Λαχταριστές κρέπες παντζαριού με Gourmet Εν Ελλάδι ψητό κοτόπουλο, σαλάτα αβοκάντο, ντοματίνια και τυρί cottage. Μια νόστιμη και όμορφη πρόταση για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

υλικά

    ΜΙΓΜΑ ΚΡΕΠΑΣ

    • 350 ml γάλα φρέσκο
    • 300 ml χυμός παντζάρι
    • 450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    • 4 μέτρια αβγά
    • 5 γρ. αλάτι
    • 5γρ. ζάχαρη
    • 50 γρ. ελαιόλαδο



    ΣΑΛΑΤΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

    • 4  αβοκάντο
    • 1 λάιμ (χυμό και ξύσμα)
    • 20 γρ. κόλιανδρο
    • 10 ντοματίνια
    • 5 γρ. αλάτι
    • 2 γρ. πιπέρι



    ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΜΙΣΗ

    • 300 γρ. τυρί cottage
    • 300 γρ. ψητό κοτόπουλο Gourmet Εν Ελλάδι
χρόνος ετοιμασίας
30
βαθμός δυσκολιας
ΜΈΤΡΙΟ
τύπος γεύματος
ΣΑΛΑΤΕΣ

εκτέλεση

Μίγμα Κρέπας
Για να παρασκευάσουμε 300 ml χυμό παντζάρι θα πρέπει σε αποχυμωτή να περάσουμε 500 γρ παντζάρι ωμό. Σε δεύτερο χρόνο σε ένα μικρό μίξερ προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα  υλικά για το μίγμα κρέπας.

Σαλάτα Αβοκάντο
Σε ένα μπολ ρίχνουμε χοντροκομμένα τα αβοκάντο και το κόλιανδρο, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τα μπαχαρικά, το χυμό από ένα λάιμ και λίγο από το ξύσμα του.

Τελικό σερβίρισμα
Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε ελάχιστη λιπαρά ουσία και ετοιμάζουμε τις κρέπες. Μόλις έρθουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος τις γεμίζουμε με τη σαλάτα αβοκάντο, το cottage cheese και τις φέτες από το Gourmet Εν Ελλάδι ψητό κοτόπουλο.

Tip: Μπορούμε να κάνουμε πράσινες κρέπες χρησιμοποιώντας σπανάκι, με τον ίδιο τρόπο.