Μια Παγκόσμια Ιδέα με Παγκόσμια Αποδοχή

  • Aa

Έχοντας κατοχυρώσει την πατέντα «Εν Ελλάδι» σε παγκόσμια κλίμακα και γνωρίζοντας σε βάθος τις γευστικές συνήθειες των χωρών όπου συνεργάζεται, η CRETA FARMS καταφέρνει να προσφέρει μοναδικές απολαυστικές γαστριμαργικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο.

 

Μέσω της πατενταρισμένης παραγωγικής διαδικασίας «Εν Ελλάδι», όραμά μας είναι να αλλάξουμε σε παγκόσμια κλίμακα τη διατροφή, υποκαθιστώντας -όπου αυτό είναι δυνατό- ζωικό λίπος με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο ενισχύει τη γεύση των τοπικών, παραδοσιακών αλλαντικών.

Σε τοπικό επίπεδο, στις χώρες δραστηριοποίησης, υλοποιούμε τη στρατηγική μας δημιουργώντας εναλλακτικά 3 μοντέλα συνεργασίας (Share Holders’ Agreements, Licensing, Exports) με ισχυρούς τοπικούς εταίρους και εφαρμόζουμε την παραγωγική διαδικασία «Εν Ελλάδι» στις παραδοσιακές κατηγορίες προϊόντων, προσαρμόζοντας τα προϊόντα στις γευστικές ιδιαιτερότητες και στις ανάγκες της χώρας.

Η προσαρμογή των τακτικών marketing στις ανάγκες της κάθε χώρας, δίνει την απαιτούμενη προσαρμοστικότητα ώστε να πετύχουμε τη μέγιστη αναγνωρισιμότητα και δοκιμή που απαιτεί ένα τόσο καινοτόμο τρόφιμο.

Διαβάστε περισσότερα για την Παγκόσμια Ιδέα μας εδώ.